Cégünkről

A Prevenor Standard Kft. olyan biztonsági szakemberek tudását egyesíti, akik saját szakterületükön kiemelkedő hozzáértéssel, tapasztalattal és precizitással rendelkeznek. A biztonsági területek tudáshalmazát egyesítve, majd azt komplex szolgáltatási formába öntve lehetővé vált, hogy a Ön egykézben tudhassa vállalkozása biztonsági jellegű feladatait, így ne kelljen a megannyi alvállalkozóval és a vonatkozó szerződésekkel időt töltenie.

A munkavédelem, a tűzvédelem, a környezetvédelem, az élelmiszer-biztonság mind speciális területek, így a munkáltatók szempontjából előnyös, ha e területeket központosítva kezelik és a szaktevékenységek ellátását megbízható szakmai tudással rendelkező szolgáltatóra bízza. Szakembergárdánkat erősítik okleveles munkavédelmi szakemberek, munkavédelmi szakmérnökök, okleveles katasztrófavédelmi vezetők, védelmi-igazgatási szervezők, tűzvédelmi főelőadók, biztonságtechnikai mérnökök, környezetvédelmi szakértők és népegészségügyi ellenőrök.

Szervezetünk megalapítását az egyre biztonságtudatosabbá váló munkáltatói attitűd, valamint a folyamatosan szigorodó jogszabályi követelményrendszer indukálta. A munkáltató idejét és energiáját nagymértékben leköti főtevékenysége, így sok esetben nem marad kapacitása arra, hogy a biztonsági vonatkozású területekkel érdemben maga foglalkozzon. A Prevenor Standard Kft. hozzájárul ahhoz, hogy megbízói kizárólag arra fókuszálhassanak, amiben a legjobbak.

Célkitűzésünk, hogy partnereinket a hatóságok előtt is érdemben képviseljük, a bírságokat elkerüljük, ugyanakkor legfőbb hitvallásunk a munkát végzők egészségének és munkavégző képességének hosszútávú megóvása. Az emberi élet, a tulajdonosi és közösségi értékek, valamint környezetünk megóvása közös célunk, amelynek elérése érdekében rövid határidőkkel és partnereink igényeihez maximálisan alkalmazkodva látjuk el szaktevékenységeinket. Célunk a gazdasági tevékenység folytonosságát biztosító és azt támogató, magas színvonalú és költséghatékony biztonsági szaktevékenységek ellátása.

N

Felelősségbiztosítás - Bírságvédelem.

Cégünk 10.000.000.- forintos felelősségbiztosítással rendelkezik az általunk ellenőrzött és koordinált szaktevékenységek tekintetében, ezzel is támogatva az Ön vállalkozását és bírságvédelmét.

N

Új partnerek esetén gyors és ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk.

N

Alkalmazkodunk a helyi elvárásokhoz, időben és földrajzi értelemben is rugalmasan, megrendelőink igényéhez igazodva végezzük szaktevékenységünket és nem hátráltatjuk a munkavégzést.

N

Egyesítjük a biztonsági területeken felmerülő megannyi szolgáltatást és csökkentjük alvállalkozóinak számát, ezért Ön értékes időt és pénzt spórol meg. Jelentős terhet veszünk le a válláról, hogy Ön vállalkozása főtevékenységére koncentrálhasson.

N

Mérőműszeres higiéniai vizsgálatokat végzünk, amelynek köszönhetően megbízóink azonnali visszajelzést kaphatnak a higiéniai követelményeknek való megfelelésről, a takarítások alaposságáról.

N

Magántulajdonban lévő laboratóriumunkban baktérium és gombatenyésztéseket végzünk az előzetesen levett mintákból, ezzel pontos képet kapva arról, hogy a munkahelyen mely kóroki tényezők előfordulására lehet számítani és azok ellen hogyan tanácsos védekezni.

N

A fentiekre tekintettel kiemelt hangsúlyt fordítunk a gyakorlatiasságra, észszerűségre, egyszerűségre, továbbá a használhatóságra. Nem célunk a felesleges dokumentumgyártás és a megbízó elárasztása a túláradó információhalmazzal.

Küldjön nekünk üzenetet!

Adatkezelési tájékoztató

Kapcsolat

Kérdése van vagy érdeklődik szolgáltatásaink iránt? Vegye fel velünk a kapcsoaltot a lenti elérhetőségek valamelyikén vagy az űrlap segítségével. 

info@prevenor.hu