E-LEARNING by Prevenor:

Online munka- és tűzvédelmi oktatás innovatív cégeknek, logisztikai és adminisztrációs nehézségek nélkül, az év 365 napján

A szakszerűtlen munkavédelem végzetes következményekkel járhat vállalkozása számára

160.000 vállalkozás küzd folyamatosan a problémával

Tudta? Magyarországon minden 1 főnél több munkavállalót foglalkoztató cég jogszabály szerint köteles munkavállalóit megfelelő munkavédelmi oktatásban részesíteni. A szakszerű munkavédelmi oktatás megszerzése, lebonyolítása és jogszerű dokumentálása rengeteg cég számára okoz komoly fejfájást, melyet az utóbbi években ugrásszerűen növekvő külföldi munkavállalók alkalmazása még tovább nehezít.

Magyarul sem egyszerű, idegennyelven közel lehetetlen

Anyanyelvünkön sem egyszerű feladat megfelelően átadni a szükséges munkavédelmi ismereteket a munkavállalók számára úgy, hogy maximálisan biztosítsuk a balesetek és sérülések elkerülését. Az utóbbi években ugrásszerűen megnőtt az igény a külföldi munkavállalók idegennyelvű oktatására is, ami rendszerint még nagyobb gondot okoz a cégvezetők számára. A szakmában elérhető kevés idegennyelvű oktató naptárja akár hónapokkal előre is tömve lehet és minden elvesztegetett munkaerő kiesést jelent.

Folyamatosan változó jogszabályi környezet

A munkavédelmi jogszabályok szerteágazó hálójának megértése és betartatása sokszor egy munkavédelmi szakember számára is komoly feladatot jelent, így nem csoda, ha nem tud kiigazodni a rengeteg irányelv és paragrafus között. Egy jogszabályi változás figyelmen kívül hagyása óriási anyagi károkat vagy büntetőjogi következményeket okozhat cégének.

21.273 munkabaleset, 68 elhunyt munkavállaló

A legfrissebb, hivatalos éves statisztika szerint a 2022-es évben több, mint 21.000 db munkabaleset történt, melyek közül 68 halálos kimenetellel végződött. Szakszerű, rendszeres munka- és tűzvédelmi oktatással a munkahelyi balesetek igen nagy százaléka elkerülhető, megelőzhető.

A rengeteg jogszabály megfelelő alkalmazása sokszor még egy szakembernek sem egyszerű

Őszintén megértjük, ha esetleg nehézséget okoz Önnek a munkavédelmi jogszabályok értelmezése, betartatása és az ezzel járó kötelezettségek megszervezése és folyamatosan dokumentálása.

A munka- és tűzvédelem éppúgy egy külön szakma, ahogyan cége tevékenysége is, ezért irreális elvárás lenne azt kérni, hogy külső szakember bevonása nélkül cselekedjen.

Jogos feltételezés az is, hogy ehhez mindenképpen szüksége van szakember személyes bevonására, hiszen hazánkban ez az elterjedt standard eljárás (pedig már létezik ennél jóval optimálisabb megoldás is).

Mindemellett általános tévhit az is, hogy csak nagyvállalatok számára, milliós informatikai beruházásokkal érhetőek el könnyebb, gyorsabb és hatékonyabb elektronikus megoldások.

A Prevenor Kft. online E-LEARNING rendszerét pontosan azért hoztuk létre, hogy ezen tévhiteket egyszer s mindenkorra eloszlassuk és megmutassuk Önnek, hogy a munkavédelmi oktatások lebonyolítása lehet egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő is. Online felületünket úgy terveztük, hogy bárhonnan, bármikor elérhető legyen akár egy egyszerű mobiltelefonról, kérdések nélkül tudja használni egy informatikában kevésbé jártas személy is és a jogszabályi előírásokat kivétel nélkül maximálisan teljesítse cége számára.

N

Videós oktatóanyagok számos témakörben

N

Jogszabályilag kifogásolhatatlan az év 365 napján

N

Angol és Magyar nyelvű oktatóanyagok

N

Bármikor, bárhonnan elérhető bármilyen eszközről

Felejtse el örökre a végtelen adminisztrációs terhet és a követhetetlen papírmunkát

Munka- és tűzvédelmi oktatásokat cégének nem csak új belépők esetén kell tartania, számos egyéb esetben is előírja ennek kötelességét a munkavédelmi törvénykönyv, ráadásul ezeket évente meg is kell ismételni.

Ezt nehezíti, hogy ezen jogszabályok rendszeresen változnak az évek során, melyre rendkívül nehéz mindig naprakészen felkészülnie cégének.

A végtelen szerteágazó bürokratikus rendszer követhetetlen hálózatának köszönhetően a dokumentálás kérdéskörében sincs egyszerűbb feladatunk: papírt papírra kell halmoznunk, melyeket jóformán külön széfben kell tárolnunk évekig, hogy teljes nyugodtságban vezethessük cégünk életét. Ez a legtöbb cég számára fájdalmas frusztrációt és folyamatos nehezséget okoz, biztosítjuk, hogy nincs ezzel egyedül.

A munkavédelmi hatóság által hivatalosan elfogadott E-LEARNING rendszerünk használatával könnyedén véget vethet ezen problémáinak anélkül, hogy aggódnia kellene a bírságok vagy a jogi eljárások miatt: az online oktatási platformon végzett munkavállalói automatikusan hitelesített tanúsítványt kapnak a képzések elvégzéséről, melyet sajátkezűleg alá is írnak. Ezeket a dokumentumokat az Ön által megadott e-mail címre is megküldjük, így biztosított, hogy egy helyen, hosszú éveken át, könnyedén tárolhassa digitálisan ezeket.

E-LEARNING by Prevenor:

Magyarország legelső kétnyelvű, multimédiás online munka- és tűzvédelmi oktatási rendszere

Egy bármikor, bárhonnan elérhető online rendszer, amelyre az év 365 napján és a nap 24 órájában teljes bizalommal támaszkodhat, ha alkalmazottjai munka- és tűzvédelmi oktatásáról van szó.

Megoldásunk iparágtól és cégmérettől függetlenül minden kis- közép- és nagyvállalat számára megbízható oktatást és hosszú évekre szóló könnyed dokumentációt biztosít, rugalmas előfizetési konstrukciónknak hála pedig bármikor egyszerűen bővíthető, skálázható.

Mindezek mellett elismert szakmérnökeink garantálják Önnek, hogy cége soha, semmilyen körülmények között ne kerüljön negatív megítélés alá, munkavállalói feltétel nélkül mindig a hatályos jogszabályoknak teljes körűen eleget téve végezhetik el az oktatásokat.

N

Általános előzetes tűzvédelmi oktatás

N

Balesetek munkavédelmi oktatás

N

Kémiai biztonság oktatás

N

Takarítói munkakörnyezet biztonsága oktatómodul

N

Éves ismétlő munka- és tűzvédelmi oktatás

N

Általános előzetes munkavédelmi oktatás

N

Képernyős munkakörök biztonsága

N

Létrák biztonsága oktatás

N

Konyhai munkakörnyezet biztonsága oktatómodul

N

Tűzriadó terv, tűzeseti tervezés

Munka- és tűzvédelmi szakmérnökök által készített, üzemeltetett és karbantarott online oktatási felület

Fontos kiemelnünk, hogy E-LEARNING felületünk nem egy hirtelen jött ötlet átgondolatlan eredménye: a tananyagot, az angol és magyar nyelven elérhető videókat, a vizsgákat és a rendszer minden elemét elismert munka- és tűzvédelmi szakemberek készítették hosszas előtervezést követően. Ezen szakemberek nem csak ennek létrejöttén, hanem folyamatos, hosszú távú, eredményes használatán napi szinten dolgoznak, a visszajelzések alapján fejlesztik és a jogszabályi változásokat lekövetve az év 365 napján naprakész oktatási anyagokkal látják el.

Más megoldásokkal ellentétben cégünknél az online oktatás nem egy dobozos megoldás, ahol elvárjuk Öntől, hogy rendszeresen vásárolja meg a frissített modulokat: korlátlanul és teljes körűen biztosítjuk afelől, hogy partnerünkként mindig a legfrissebb, jogszabályilag elfogadott oktatásban részesítheti munkavállalóit.

A produktivitás, innováció és költséghatékony megoldás nyomában: kinek szól a Prevenor E-LEARNING rendszere?

Jogosan merülhet fel a kérdés Önben: “cégemnek biztosan szüksége van erre?” A válasz meglehetősen egyszerű: amennyiben cége legalább 5 munkavállalót foglalkoztat, úgy jogszabályilag kötelező eseti és ismétlődő munka- és tűzvédelmi oktatásokat tartania. A kérdés csak az, hogy ezt a hagyományos úton, rengeteg felesleges logisztikával, adminisztrációval és elvesztegetett produktivitással teszi meg, vagy nyitott egy innovatív megoldásra, amellyel nem csak ezeket a problémákat szünteti meg, de helyzetelőnybe is kerül a konkurens cégekhez képest. Ha az alábbi állításokban magára vagy cégére ismer, akkor garantáltan előnyös lesz cége számára oktatási felületünk:

N

1 főnél több munkavállalót foglalkoztat cégében

N

Ön olyan cégvezető, aki ki nem állhatja a felesleges papírmunkát és az elvesztegetett munkaidőt, ehelyett inkább maximális produktivitásra és egyszerű dokumentálásra vágyik

N

Amennyiben cégében rendszeres az új munkaerő, vagy nagy a fluktuáció és egy olyan megoldást akar, amellyel a lehető leggyorsabban meg tudja valósítani az új emberek szakszerű oktatását

N

Vállalkozásában sok a fizikai vagy betanított munkaerő, illetve olyan személyek, akik kevésbé jártasak az informatikai megoldásokban és olyan megoldást keres, amit bárki könnyű szerrel tud kezelni komolyabb előfeltétel nélkül

N

Cégében vannak külföldi munkavállalók is, akiknél meglehetősen nehéz az idegennyelvű oktatások lebonyolítása, ezt szívesen kiváltaná egy automatizált angol nyelvű lehetőséggel

N

Fontos Ön számára, hogy cége hírnevét ne szürkítse bírság vagy jogi eljárás, olyan megoldást szeretne, amely 100% garanciát biztosít a jogszabályi megfelelésre

N

Olyan oktatási rendszert szeretne, ahol a jogszabályi változásokat azonnal leköveti a rendszer, nem szeretne ismételten modulokat vásárolni egy-egy változásnál

N

Ön olyan vállalkozást üzemeltet, ahol több telephely vagy kihelyezett munkavégzés van és szeretné elkerülni a logisztikai nehézségeket, a munkavállalók utaztatását

“A biztonság mindenekelőtt, az ügyfél mindenekfelett. “

– Tancsik Gábor, ügyvezető igazgató, tulajdonos

A munka- és tűzvédelem területén eltöltött több, mint egy évtizedes múlttal őszintén mondhatom, hogy nemcsak szakmám, de hivatásom és szenvedélyem is az emberi élet és biztonság hosszútávú védelme.

Néhány évvel ezelőtt felismertem a növekvő igényt az újgenerációs, innovatív megoldások iránt, ezt követően küldetésemmé az vált, hogy újító ötletekkel és megoldásokkal alapjaiban változtassam meg a vállalkozások kapcsolatát a munka- és tűzvédelmi területtel.

Eltökélt célom, hogy minden partneremnek megmutassam, van más út is, mint az elterjedt “letudni a kötelező rosszat” perspektíva. Létezik egy olyan út, ahol folyamatosan azt a kérdést teszi fel magának az ember: “Lehet ezt így is? Miért nem csináltuk ezt már korábban?”.

Karrierem kezdetén olyan multinacionális vállalatoknál volt szerencsém dolgozni, mint a Xerox és a Corinthia Hotels, ezáltal lehetőségem nyílt arra, hogy alkalmazottként, a megrendelői oldal képviseletében első kézből tapasztaljam meg a munka- és tűzvédelmi terület kihívásait. A pályán eltöltött nyolc év után, a legmagasabb pozíciót elérve úgy döntöttem, hogy saját céget alapítok, hogy innovatív megoldásokat fejleszthessek és nyújthassak vállalatoknak.

Ekkor született meg a Prevenor Standard Kft., amelynek eredményeként már a szolgáltatói oldalra is hiteles rálátásom nyílt. Azóta olyan megtisztelő partnerekkel sikerült hosszútávú partneri együttműködésbe kerülnöm mint a Cushman & Wakefiled Kft, Hunguest Hotels Zrt., W Hotels-Marriott, Aquaworld Resort Zrt., a WPA Packaging Kft., a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, vagy a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem.

A Prevenor csapata kimagasló szakemberekből áll, akik kéréseink esetén szinte azonnal reagálnak és érdemben segítenek. Rendkívül rugalmasak, hiszen volt, hogy a hétvégi munkavégzésükre is szükségünk volt. Kifejezetten elégedett vagyok az online munka-és tűzvédelmi oktatási rendszerükkel (E-learning), amelyet a munkavállalóink is szívesen használnak. Korrekt áron, korrekt munkát végeznek.

Bellágh Botond

Campus igazgató, Moholy-Nagy Művészeti Egyetem

Egy felkészült, alapos, lelkiismeretes szakembergárdát ismertünk meg. Megbízhatók és korrektek. Nagyon jó munkakapcsolatot tudtunk velük kialakítani. Maximálisan meg vagyunk elégedve a munkájukkal.

Kovács Frigyes

Műszaki igazgató - központ, Hunguest Hotels Zrt.

A szálloda nyitása óta partneri kapcsolatban vagyunk a Prevenor Standard Kft-vel. Az, hogy mennyire elégedettek vagyunk, bizonyítja, hogy egyre szélesebb körben vesszük igénybe szolgáltatásaikat. Teljes mértékben megbízható cég, mindenkinek bátran, nyugodt szívvel ajánljuk.

Tóth Máté Gergely

Hotel Manager , Kozmo Luxury Hotel

Munka- és tűzvédelmi oktatás gördülékenyen, hatékonyan, buktatók nélkül

Online oktatási felületünk egyetlen célja, hogy levegyünk minden nehézséget az Ön válláról, garantáltan biztosítsuk, hogy semmilyen negatív anyagi vagy jogi következmény ne érhesse cégét és tegyük mindezt egy könnyen hozzáférhető, költséghatékony módon. Az E-LEARNING by Prevenor online munka- és tűzvédelmi oktatásaival garantáljuk Önnek, hogy…

N

...online felületünk az év minden napján, a nap 24 órájában elérhető, így bármikor, bárhol, bármelyik munkavállalója könnyedén elvégezheti a szükséges oktatásokat

N

...nem kell többet foglalkoznia a bonyolult és frusztráló logisztikával, adminisztrációval, hiszen rendszerünk mindent automatikusan dokumentál Önnek

N

...soha többé nem fog fejfájást okozni cégének a külföldi munkavállalók eseti és időszakos oktatása, hiszen rendszerünk és oktatási anyagjaink angol nyelven is elérhetőek

N

...beosztástól, iskolázottságtól és informatikai ismeretektől függetlenül minden munkavállalója játékos könnyedséggel kezeli majd rendszerünket

N

...nincs szüksége költséges informatikai beruházásokra, rendszerünket akár egy egyszerűbb mobiltelefonról is használhatja

N

...könnyen érthető, magyar és angol nyelven elérhető videós oktatóanyagjainkból minden munkavállalója megfelelő tudást fog szerezni

N

...rendszerünket az év 365 napján karbantartjuk és frissítjük, ezáltal kizárólag a hatályos jogszabályoknak megfelelő tartalmakkal találkoznak munkavállalói, az ebből fakadó anyagi és jogi következmény kizárt

N

...a szakembereink által összeállított vizsgáknak köszönhetően beosztottjai kizárólag a megszerzett tudás magabiztos ismeretével távoznak az oktatásról

N

...munkavállalói nem csak ismereteket, hanem hitelesített tanúsítványt is szereznek (azonnal a vizsga elvégzését követően), melyet sajátkezű digitális aláírásukkal is ellátnak, ezzel biztosítva a jogszerű dokumentációt

N

...a beosztottjai által elvégzett oktatások adminisztrációs nehézségeinek vége: a megszerzett digitális tanúsítványokat automatikusan megküldjük Önnek is a kiállítás pillanatában, így akár éveken keresztül is könnyedén tudja őket tárolni egy helyen

Az Önhöz hasonló innovatív vállalkozók ezekért választottak minket

Az alábbiakban megpróbáltuk összegyűjteni Önnek azokat a legerősebb szempontokat, melyek miatt végül az Önhöz hasonló, innovatív megoldásokat kedvelő cégvezetők a mi rendszerünk mellett döntöttek:

01

Rendszerünk használata önállóan is költségcsökkenést eredményez, hiszen ezentúl nem lesz szüksége külső munka- és tűzvédelmi szakember személyes bevonására, de ezen felül a járulékos nyereség is óriási potenciál lehet cégének (pl. egyetlen munkaóra sem esik ki belépő munkavállalók esetén).

02

A 365 napos éjjel-nappali működésnek hála bármikor, bárhol elvégezhetik leendő vagy meglévő munkavállalói a szükséges oktatásokat, így nincsenek elvesztegetett munkaórák utazásra, személyes oktatásra vagy vizsgatételre.

03

A logisztikai és adminisztratív feladatok megszűnnek, rendzerünk mindent automatizált módon biztosít cége számára

04

Oktatási anyagjainkat és vizsgáinkat elismert munka- és tűzvédelmi szakemberek készítették, ezért mindig a jogszabályoknak megfelelő oktatásban részesítheti munkavállalóit, nyugodt lehet, hogy anyagi vagy jogi következmény biztosan nem érheti cégét a helytelen oktatás miatt.

05

A rendszer működése annyira könnyű, hogy informatikai jártasság nélkül is bárki magabiztosan használja magyarázat nélkül.

06

Más rendszerekhez képest oktatási anyagjaink angol nyelven is elérhetőek, így akár most, akár a későbbiekben külföldi munkavállalóit is könnyedén leoktathatja.

Próbálja ki e-learning platfomunkat
30 napig díjmentesen

Próbálja ki a Prevenor munka- és tűzvédelmi oktatási platformját kockázat nélkül. Ezen idő alatt korlátlanul kipróbálhatja a funkciókat és megtapasztalhatja az online oktatás minden előnyét.

N

Nem kell többé külsős munkavédelmi szakembert hívnia az oktatáshoz

N

Munkavédelmi oktatás az új belépőknek bárhol, bármikor a nap 24 órájában

N

Automatizált regisztráció, oktatási folyamat és vizsgabizonyítvány

N

Jogszabálykövető tananyag, elismert munkavédelmi szakemberek által összeállítva

N

Angol és magyar nyelven is elérhető tananyag, a külföldi munkavállalók oktatásához

E-LEARNING by Prevenor

1290 Ft + ÁFA / munkavállaló / hó

(havi előfizetés esetén)

vagy

990 Ft + ÁFA / munkavállaló / hó

(éves előfizetés esetén)

Jelentkezés a 30 napos próbaidőszakra

Adatkezelési hozzájárulás

Ön szerint puszta véletlen, hogy idáig legörgetett?

Ön kitartó, akárcsak egy vérbeli vezető és ez így is van rendjén, hiszen minden információt mérlegelnie kell cége hatékony működéséhez! Kár lenne újra kezdeni a maratont a célegyenesben, ezért szeretnénk adni még néhány támpontot a helyes döntés meghozatalához! A leggyakoribb kérdések a Prevenor munka- és tűzvédelmi E-LEARNING rendszerével kapcsolatban, amelyek minden bizonnyal Önt is érdekelni fogják:

Az oktatási rendszer használata egyszerű? Érteni fogják munkavállalóim?

Biztosíthatjuk, hogy rendszerünket kivétel nélkül minden munkavállalója magyarázat és fennakadások nélkül érteni fogja. Úgy terveztük a felületet, hogy egy informatikában kevésbé jártas személy is gördülékenyen használni tudja.

A megszerzett tanúsítvány hiteles? A munkavédelmi hatóság elfogadja?

Természetesen! Rendszerünk azért jöhetett létre, mert szakmérnökeink kimerítően elemezték a vonatkozó jogszabályokat és azokra teljeskörűen reagálva megalkották a szükséges irányelveket. Ezen felül a Munkavédelmi hatósággal is külön egyeztetve bizonyosodtunk meg arról, hogy rendszerünk minden jogszabályt kivétel nélkül teljesít.

Mi történik, ha a tárolt adatok, dokumentumok elvesznek?

A felületen végzett tevékenységeket, elvégzett vizsgákat és kiállított dokumentációkat saját, kiemelt biztonsággal ellátott szerverünkön is tároljuk biztonsági mentésként, ezért ha esetleg az Önök által tárolt adatok közül hiányzik valami, akkor bármikor át tudjuk őket adni a hiánytalan dokumentációhoz.

Cégemben külföldi munkavállalók dolgoznak, elérhető idegen nyelven is az oktatás?

Cégünk elsőként reagált a felismerésre, miszerint hazánkban egyre nagyobb számban érkeznek külföldi munkavállalók, gyakorlatilag a teljes oktatási felület, minden oktatási anyag, vizsga és még a kiállított tanúsítvány is elérhető angol nyelven.

KKV szektorba tartozó cégem is tudja használni vagy csak nagyvállalatoknak szól?

Online oktatási rendszerünket iparágtól és cégmérettől függetlenül minden vállalkozás eredményesen tudja használni, sőt, rendkívül rugalmas és kedvező árazásunknak köszönhetően bármikor könnyedén bővíthető is. A bevezetéshez semmilyen informatikai beruházásra nincs szükség, a rendszer használata egy átlagos számítógépet és internet kapcsolatot szükségel, de akár egy telefonkészülékről is használható.

Milyen eszközökre lesz szükségem a használathoz?

A bevezetéshez semmilyen informatikai beruházásra nincs szükség, a rendszer használata egy átlagos számítógépet és internet kapcsolatot szükségel, de akár egy telefonkészülékről is használható.

A jogszabályoknak megfelel? Mi van ha jogszabály változás történik?

Cégünk szakmérnökei az év 365 napján figyelik a jogszabályok változását és egy esetleges változásra azonnal reagálva frissítik az oktatási rendszerben megtalálható vonatkozó modulok tartalmát. A jogszabályi megfelelés teljeskörűen garantált az év minden pillanatában.

A munkavállalóim adatai biztonságban lesznek?

Munkavállalói adatait kiemelt biztonsággal ellátott szervereken tároljuk, ezekhez semmilyen harmadik fél nem férhet hozzá.